Idrettsfag

Klikk for stort bildeEr du glad i idrett og trening? Er du også interessert i idrettsteori og andre teoretiske fag?

Da kan idrettsfag være noe for deg.

Skolen kan tilby fordypning i:

• bredde- eller toppidrett
  • lederutvikling

Det kan også være mulig å velge programfag fra andre programområder i studieforberedende utdanningsprogram.

Idrettsfag gir:

• generell studiekompetanse med rett til å søke ulike studier ved høyskoler og universiteter
  • grunnlag for trenerjobber innenfor idretts- og friluftsliv, spesielt innenfor barneidrett

Idrettsfag er et tilbud til deg som ønsker å kombinere utdanningen med toppidrett, og til deg som ikke har noen planer om å bli profesjonell idrettsutøver, men som ønsker en alternativ vei til studiekompetanse.

• Velger du idrettsfag, må du være innstilt på trening hver dag, i og utenfor skoletiden.
  • Du bør også like å arbeide med teoretiske fag.

Informasjon om fag- og timefordeling

Brosjyre i pdf (PDF, 400 kB)

Odd Dagfinn Olsen
Avdelingsleder idrettsfag og studiespesialisering