Fagskolen i helse og sosialfag

Kvinner - Klikk for stort bilde Nordland fagskole i helse- og sosialfag tilbyr fagskoleutdanning i Kreftomsorg og lindrende pleie  (JPG, 62 kB) i Sandnessjøen. Emner i studiet (JPG, 75 kB)

Studiet er en 1-årig deltidsutanning over 2 år. Utdanningen bygger på eksamen fra videregående skole/fagbrev. f.eks. hjelpepleiere, omsorgsarbeidere, barne- og ungdomsarbeidere, aktivitører og helsefagarbeidere. Realfagskompetanse blir også vurdert i samarbeid med Karrieresentrene (www.karrierenordland.no

Tilbudet har 20 studieplasser og starter opp så snart vi har tilstrekkelig antall studenter.

Søknad direkte til skolen fortløpende.

Tilbudet er gratis, man betaler kun for læremidler, inkl. bærbar PC. Studiet kan gi rett til stønad fra Statens lånekasse.

For informasjon gå på www.nfk.no/nordlandfagskole