Skolebevis

skolebevis - Klikk for stort bildeskolebevis Skolen utsteder skolebevis til elevene. Disse bevisene er ikke fullgod legitimasjon i bank eller post, men tjener f.eks. som legitimasjon ved utstedelse av billetter med skolemoderasjon og ved utlevering av stipend, lån eller busskort. Skolebeviset fungerer også som lånekort i biblioteket.

For alle nye elever blir det fotografering til skolebevis tidlig på høsten. Fotograferingen er gratis og nærmere beskjed kommer ved skolestart. Elever som har fått skolebevis tidligere vil få utdelt oblater ved å henvende seg til administrasjonen som viser at de fortsatt er elev.

NB! Ta godt vare på skolebeviset, da det koster 100,- kr å få nytt dersom du mister det.

Besøksadresse:

Novikveien 47visMOT_logo_red_jpg.jpg