Miljøtjenesten

Klikk for stort bilde

Skolens miljøtjeneste er også skolens elevkontakt. Ken Pettersen er alltid hjertelig til stede og dekker forskjellige sosiale oppgaver ved skolen. Som elevkontakt er han bindeledd mellom elever, lærere og ledelse for utenomfaglige aktiviteter.

Han er også elevenes veileder i organisasjonsspørsmål og sørger for at elevtillitsvalgte får innføring i organisasjonsarbeid.

Miljøtjenesten skal bidra til økt trygghet og trivsel for elevene og er lidenskapelig MOT-coach. Miljøarbeideren samarbeider med elevene for å starte forskjellige aktiviteter i skole og fritid. Tjenesten kan også bistå med å skaffe hybel, og være kontaktperson for de som bor på hybel i en overgangsperiode.

Miljø-Ken finner du i 3. etasje, i sørenden av gangen som følger Novikveien.

Er han på rømmen kan du nå han på mobil.

Ken Pettersen
Miljøterapeut