Eksamen som elev og privatist

Hvor mange eksamener skal du opp i?

Yrkesfag

• VG1 og VG2: Ca 20 % av elevene skal trekkes til en eksamen. VG2 skal i tillegg opp til obligatorisk tverrfaglig eksamen.

Studiespesialiserende utdanningsprogram inkl.  idrettsfag:

• VG1: 20 % av elevene skal trekkes til en eksamen
  • VG2: Alle elevene skal trekkes til en eksamen
  • VG3: Alle elevene skal opp i norsk hovedmål, i tillegg skal de trekkes til to skriftlige eksamener og en muntlig, praktisk eller muntlig/praktisk eksamen.
  • Påbygging: Alle skal opp i norsk hovedmål, i tillegg skal de trekkes opp i en skriftlig og en muntlig, praktisk eller muntlig/praktisk eksamen.

Eksamensresultater

For elever med tilknytning til skolen vil eksamensresultatene bli tilgjengelige i iSkole så snart de er klare. Privatister vil få resultatet tilsendt i brev.

på skolebenken_small_shv

Du har mulighet for å klage på eksamenskarakterer dersom du mener vurderingen ikke er riktig. Du kan også klage på standpunktkarakter dersom du mener at gjeldende regler for fastsetting av standpunktkarakter ikke er fulgt.

Besøksadresse:

Novikveien 47visMOT_logo_red_jpg.jpg