Lyst til å lese en bok? Ikke lov til å gå på biblioteket?

Klikk for stort bildeEt stort utvalg bøker er tilgjengelig som e-bøker på telefon og nettbrett. Under følger en liten guide på hvordan dette gjøres, men ta gjerne kontakt med oss i biblioteket om du lurer på noe.

Last ned app-en BookBites

Klikk for stort bildeKlikk for stort bildeApp Store                                                                             Google Play

Klikk for stort bildeNår du blir bedt om lånenummer så er det elev/ansattnr ditt de vil ha. Elevnummerert finner du på iSkole's "din side/personalia" og under strekkoden på elevbeviset. PIN koden kan hentes på bibliotekets søkeside ved å bruke Glemt PIN knappen, eller ved personlig oppmøte i biblioteket. E-posten du skal legge inn for å få tilsendt ny PIN er den du søkte skoleplass med.

Finn ei bok, lån den og les den. Husk at du kan lese på flere ulike enheter. Du trenger ikke være tilkoblet internett mens du leser (bare for å eventuelt synkronisere fremgang).

Nye bøker blir kontinuerlig lagt til, men gi gjerne beskjed om det er noe spesielt du ser etter.

Vi har for tiden ikke mulighet til å låne ut/reservere hele klassesett via denne løsningen, men håper det kommer etter hvert.

Får du problemer så ta kontakt på e-post eller telefon. Bibliotekets e-post adresse er bib-svss@vgs.nfk.no.

Ann-Kristin Strande Tømmervik
Bibliotekar