E-bøker

Klikk for stort bilde

Vi kan tilby utlån av e-bøker via telefon/nettbrett. Under følger en liten guide på hvordan dette gjøres, men ta gjerne kontakt med oss i biblioteket om du lurer på noe.

Hvordan:

1. Last ned app-en eBokBib i google/apple butikken.
  2. Logg på app’en med ditt elev/ansattnr, dette finner du på iSkole's "din side/personalia" og under strekkoden på elev/ansattbevis. PIN koden kan hentes på bibliotekets søkeside ved å bruke Glemt PIN knappen, eller ved personlig oppmøte i biblioteket. E-posten du skal legge inn for å få tilsendt ny PIN er den du søkte skoleplass med.
  3. Finn ei bok, lån den og les den. Husk at du kan lese på flere ulike enheter. Du trenger ikke være tilkoblet internett mens du leser (bare for å eventuelt synkronisere fremgang).

Nye bøker blir kontinuerlig lagt til, men gi gjerne beskjed om det er noe spesielt du ser etter.

Vi har for tiden ikke mulighet til å låne ut/reservere hele klassesett via denne løsningen, men håper det kommer etter hvert.