Vi gratulerer Emma Sofie!

Klikk for stort bilde Emma Sofie brukte vinterferien til å bli dobbelt norgesmester. Vi gratulerer

Mens de fleste av oss samlet krefter i sofaen, på hytta eller i skibakkene, deltok Emma Sofie Eriksen i Junior NM jenter 17 i Ulsteinhallen 1.-3. mars. Der slo hun til med personlige rekorder og pallplasseringer. Vi nevner i fleng: 1. plass i tresteg, personlig rekord på 11,51 m, 1. plass i lengde med ett hopp på 5,51 m, 2. plass på 200 meter med ny personlig rekord på tida 25,97 og en 4. plass på firehundremeter som hun deltok på for første gang i et nasjonalt mesterskap. Og som kontaktlærer Mari-Ann sa i sin lille tale; Dette skjer ikke bare fordi hun har på "lykketrusa". Her er det mange timers innsats som ligger bak, mange prioriteringer og steinhard jobbing over lang tid. Vi bøyer oss i støvet av beundring og følger spendt med på fortsettelsen. Stedfortredende rektor Rune Lie-Gjeseth overrakte blomster og hilsning fra skolen og klassen fikk kose seg med brownies og is for å feire sin medelev.