Ofte stilte spørsmål

Her får du svar på ting du kanskje lurer på i sommerferien. Klikk for stort bilde

Når får jeg vite om jeg har fått skoleplass?

1.inntaket - 9.juli             Svarfrist: 15.juli
2.inntaket - 30.juli           Svarfrist: 5.aug
3.inntaket - ca. 6.aug      Svarfrist: Fortløpende (lokalt opptak)Har du andre spørsmål vedrørende inntaket, ta kontakt med Nordland fylkeskommune.
Les mer om inntaket her.

Jeg har ikke søkt via det ordinære opptaket, men ønsker å søke plass ved Sandnessjøen videregående skole, er det for sent?

3. inntaket foregår til 31.august. Fyll ut skjema «Søknad for 3. inntak» for å søke.

Jeg har fått faktura på ikke-levert bok fra biblioteket, så fant jeg boka. Hva gjør jeg?

Boka kan fortsatt leveres inn. Ta kontakt så fort som mulig.

Jeg har funnet en feil i vitnemålet mitt, hva gjør jeg?

Ta kontakt med oss på tlf. 75 65 33 00 eller post.ssj@vgs.nfk.no

Hvilke åpningstider har skolen i sommer?

Fra 1.juli – 1. aug. vil telefon og resepsjon være betjent mellom kl. 10.00 – 14.00

Jeg trenger hjelp til å finne hybel. Kan dere hjelpe?

Vi har en liste over noen utleiere tilgjengelig. Bruk skjemaet under for å sende oss kontaktinformasjon så får du listen på e-post. Ønsker liste med hybler

Hvor og når skal jeg møte til første skoledag?

Første skoledag er 19.august.

Vg1 elever møter kl. 08.30.

Vg2 og Vg3 elever møter kl. 10.00.

Oppmøte i kantina. Skoledagen varer til 14.50.