Forkurs for nye elever

Klikk for stort bildeSandnessjøen videregående skole arrangerer også i år forkurs for nye elever for å styrke ferdigheter i lesing, skriving og regning.

Målsettingen for prosjektet er å gi nye elever som trenger litt ekstra oppfølging bedre forutsetninger for å fullføre og bestå den videregående opplæring.

Gjennom forkurset håper vi å kunne øke elevenes motivasjon for, og evne til å gjennomføre videregående opplæring, gjennom å styrke grunnleggende lese-, skrive- og regneferdigheter. Det sosiale vil også bli vektlagt og elevene får en flott anledning til å bli kjent med skolen, noen av skolens ansatte og også andre elever som skal starte som ny elev ved Sandnessjøen videregående skole. Skolens miljøtjeneste ved miljøarbeider Ken Pettersen er tilstede på kurset og vil legge til rette for aktiviteter i pausene og sørge for felles lunsj.

Forkurset er lagt til den siste uka før skolestart, fra 12.-14. august.