Velkommen til skoleåret 2017/2018!

Jublende ungdom - Klikk for stort bilde

Vi ønsker deg velkommen til Sandnessjøen videregående skole. Ta godt vare på skoleplassen din og bruk den muligheten du har fått til å skaffe deg en utdanning for framtida!

Hvordan takke ja til skoleplass

Melding om inntak sendes ut ca 8. juli. Svarfrist blir oppgitt i inntaksmelding og er ca 6 dager. Dersom du ikke har krysset av for forhåndssvar, må du svare på vigo.no. For å logge deg inn må du benytte MinID. Dersom du ikke gir svar, blir det å regne som "Nei" til skoleplassen.

Mer informasjon om hvordan du går frem får du ved å lese artikkelen Hvordan svarer du? på sidene til vilbli.no.

Skolestart

Skoleåret begynner mandag 21. august.

Vg2 og Vg3 elever møter kl 08.30.

Vg1 elever møter kl 10.00.

Oppmøte i kantina. Skoledagen varer til 14.50.

NB! Det er veldig viktig at du gir beskjed på forhånd dersom du ikke kan møte første skoledag for å ikke miste plassen din.

Lånekassen

Informasjon om lån og stipend finnes på nettsidene til Lånekassen. Lånekassen på også på Facebook.

Skoleskyss

Er du elev i videregående skole og har krav på skoleskyss, må du nå søke om skyss på nett.

Leie av PC
Nordland fylkeskommune har en ordning hvor elever i videregående skole får leie PC via skolen. For å få utlevert PC må du (og dine foresatte, hvis du er under 18 år) skrive under en elevavtale for leie av PC/ MAC. (PDF, 145 kB).

Lån av lærebøker
Som elev i videregående skole får du låne alt du trenger av lærebøker (unntatt enkelte arbeidsbøker). For å få låne må du (eller dine foresatte, hvis du er under 18 år) skrive under en avtale om lån av læremidler. Bøkene blir lånt ut via skolens bibliotek en av de første skoledagene - husk å ta med avtalen!

Elektronisk varsling

Skjemaer som må leveres ferdig utfylte første skoledag.

Mer informasjon finner du under knappen Elever og foresatte.

Besøksadresse:

Novikveien 47visMOT_logo_red_jpg.jpg