Tilbud for voksne innenfor helse- og oppvekstfag skoleåret 2020/2021

Klikk for stort bildeHelse- og oppvekstfag vg1 og en kombinertklasse barne- og ungdomsarbeider/helsefagarbeider vg2 tilgjengelig for voksne.

Sandnessjøen videregående skole har skoleåret 2020/2021 fått tildelt tilbud for voksne innenfor helse- og oppvekstfag med en klasse helse- og oppvekstfag vg1 og en kombinertklasse barne- og ungdomsarbeider/helsefagarbeider vg2. Dette er et skoletilbud som følger ordinært skoleløp med unntak av faget kroppsøving. På vg2 blir det lagt opp til noe selvstendig studiearbeid i programfag.

Skolestart er 17. august for de som får skoleplass. Det blir også sendt ut et brev med informasjon før sommerferien.

Ta kontakt med Karrieresenteret hvis du har spørsmål om inntak.

Les også mer om tilbud for voksne i Nordland fylke her: http://www.karrierenordland.no/utdanning/voksenopplaring-i-nordland/voksne-videregaende-opplaring-og-realkompetansevurdering.715705.aspx

Ta kontakt med avdelingsleder Margit Langseth ved Sandnessjøen videregående skole hvis du har spørsmål om organisering av opplæringen. marlan@vgs.nfk.no Tlf: +4775653398

Informasjonsskriv til deg som skal gå i voksenklasse (PDF, 36 kB)