Oppdatert informasjon om korona

Til ansatte, foresatte og elever ved Sandnessjøen videregående skole Klikk for stort bilde

Oppdatert informasjon fra Nordland fylkeskommune til ansatte, foresatte og elever ved Sandnessjøen videregående skole

Torsdag 12.03.2020

Fylkeskommunen forholder seg til råd fra helsemyndighetene, og målet er å redusere faren for smitte av Korona-viruset.

Nordland fylkeskommune avlyser alle utenlandsreiser i egen regi – foreløpig ut mars. Også alle konferanser og arrangement i egen regi med over 500 deltakere avlyses.

Når det gjelder reiser og aktiviteter i regi av Sandnessjøen videregående skole, skal en følge en restriktiv linje der den ansatte i samråd med sin avdelingsleder vurderer om reisen eller aktiviteten er absolutt nødvendig eller om det finnes alternativ. Skoleledelsen ved Sandnessjøen videregående skole sørger for at alle reiser og arrangement risikovurderes etter råd fra Nordland fylkeskommune og Folkehelseinstituttet.

Ansatte og elever anbefales å ta med pc/læremidler hjem fra skolen hver dag i tilfelle opplæring må gis digitalt.

Dersom ansatte eller elever er i tvil om de kan ha vært eksponert for smitte anbefaler vi dem om å holde seg hjemme fra jobb eller undervisning til de har fått konferert lege eller koronatelefon for råd.

Vi minner om at anbefalingene kan endre seg raskt og oppfordrer til å sjekke informasjon fra FHI, intranett og skolens hjemmeside.

Vi minner om tips for å forhindre smitte:

Ta kontakt med skolen hvis det er noe du lurer på.

Rektor Sissel M. Høberg

Sandnessjøen videregående skole