Ofte stilte spørsmål

Her får du svar på ting du kanskje lurer på i sommerferien. Klikk for stort bilde Ann-Kristin Strande Tømmervik

Når får jeg vite om jeg har fått skoleplass?

1.inntaket - 8.juli             Svarfrist: 14.juli
2.inntaket - 29.juli           Svarfrist: 4.aug
3.inntaket - i midten av august      Svarfrist: Fortløpende (lokalt opptak)

Har du andre spørsmål vedrørende inntaket, ta kontakt med Nordland fylkeskommune.
Les mer om inntaket her.

Jeg har ikke søkt via det ordinære opptaket, men ønsker å søke plass ved Sandnessjøen videregående skole, er det for sent?

3. inntaket foregår til 31.august. Fyll ut skjema «Søknad for 3. inntak» for å søke.

Er du over 24 år skal du i hovedsak søke via Karrieresenteret.

Jeg har fått faktura på ikke-levert bok fra biblioteket, så fant jeg boka. Hva gjør jeg?

Boka kan fortsatt leveres inn. Ta kontakt så fort som mulig.

Jeg har funnet en feil i vitnemålet mitt, hva gjør jeg?

Ta kontakt med oss på tlf. 75 65 33 00 eller post.ssj@vgs.nfk.no

Hvilke åpningstider har skolen i sommer?

Ekspedisjonen er ubetjent i uke 30-31, men sentralbordet er betjent hele juli mellom klokken 10.00-14.00.

I uke 30-31 kan avdelingsleder Rune Lie-Gjeseth nås på telefon 96 20 44 41.

Jeg trenger hjelp til å finne hybel. Kan dere hjelpe?

Vi har en liste over noen utleiere tilgjengelig. Bruk skjemaet under for å sende oss kontaktinformasjon så får du listen på e-post. Du kan be om liste med hybler her

Hvor og når skal jeg møte til første skoledag?

Første skoledag er 17.august.

Vg1 elever møter kl. 08.30.

Vg2 og Vg3 elever møter kl. 10.00.

Oppmøte i kantina. Skoledagen varer til 14.50.

Hvordan søker jeg om skoleskyss?

Når du har fått bekreftet skoleplass kan du søke om skoleskyss. Du kan søke om skoleskyss her. Hvis du har hatt skolekort tidligere (gjelder også på ungdomsskolen), kan det brukes igjen. Mer info om skoleskyss finner du her.