MOT som universalverktøy 24/7

MOT-elever med MOT-flagg - Klikk for stort bilde For ledere i lokalsamfunnet, fritidsarenaen, foreldre, interesserte voksne og ansatte i kommunen som arbeider med barn og unge.

Dato   : Tirsdag 03.april 2018

Tid       : Kl. 18.00-20.00

Sted    : Sandnessjøen videregående skole

Som mange av dere har sett og hørt, er Sandnessjøen videregående skole en MOT-skole. Fra våren 2018 skal vi også delta i MOT-programmet «Skolen som samfunnsbygger». Derfor ønsker vi å invitere foreldrene i skoler og barnehager, gravide, ansatte i kommunen, frivillige lag og foreninger og andre interesserte voksne som er i kontakt med barn og ungdom til dette foredraget.

Som voksen kan du være med å forsterke positive beskyttelsesfaktorer for barn og unge. MOT brenner for å forsterke sitt arbeid ved å forsterke voksnes felles forståelse for viktigheten av å skape en kultur der alle er inkludert. Tirsdag 03.04 vil vi sette fokus på disse tre faktorene i møte med barn og unge:

1. Bakgrunnsforståelse

2. Skape godfølelsen

3. Tøff kjærlighet

Bjørn Elin - Klikk for stort bilde Foredragsholder Bjørg-Elin Moen har doktorgrad i psykologi fra NTNU. Hun er ansatt i MOT og er kjent som en inspirerende og modig foredragsholder. Hun vil blande forskning, historier og erfaringer slik at du går ut derfra og vet mer om hva du kan gjøre for å bidra til et varmere og tryggere samfunn for ungdommen. Hun er svært inspirerende å høre på, snakker et språk alle forstår og kommer med gode eksempler. Vi anbefaler sterkt alle som har mulighet til å delta. Noter datoen i kalenderen allerede nå!

Velkommen til et lærerikt foredrag om hvordan du kan bidra til et varmere og tryggere samfunn!

Med hilsen

Sissel Merethe Høberg

Rektor Sandnessjøen videregående skole

Spørsmål ang arrangementet kan rettes til mail post.ssj@vgs.nfk.vgs.no