Du er her:

Åpning av to nye praksissaler

Klikk for stort bildeSenger på praksissalen med takheis  Vår avdeling for helse- og oppvekst åpnet mandag 17. februar to nye praksissaler. 

Ambulansefag har fått egen praksissal med plass til ambulansesimulator og annet plasskrevende utstyr. Nå har elever og faglærere god plass til å gjennomføre praktiske øvelser i undervisningen.

Klikk for stort bildeKjøkken og kaffekrok på praksissalen.Helsefag har også fått ny praksissal som er godt tilrettelagt. Praksissalen er innredet både som et pasientrom og en brukerbolig, og kan derfor brukes til øving for elever innenfor vg1 helse- og oppvekst og vg2 helsefagarbeider. Rommet er innredet med autentiske gjenstander som gjør læringssituasjonen enda mer virkelighetsnær. Kanskje har Sandnessjøen videregående skole Norges kuleste praksissal? 

Arbeidet med begge saler har pågått over en tid, og skolens driftsavdeling og ansatte ved avdeling for helse- og oppvekst har gjort en formidabel jobb. 

Praksissalene ble høytidelig åpnet med inviterte gjester, musikalsk innslag og taler. Ordfører Peter Talseth erklærte Klikk for stort bildeOrdfører Peter Talseth åpner praksissalene begge saler for åpnet. Etter åpningen var det åpen avdeling med kaffe, kaker og boller til alle skolens elever og ansatte. 

Dagens overraskelse var overrekkelse av 10 000,- fra Sparebank1 Sandnessjøen og Samfunnsløftet ved banksjef Tom Rune Værnes som ga økonomisk støtte til fylkesmesterskapet i helsefagarbeid som skal arrangeres i Sandnessjøen 1. april. Også Alstahaug kommune ved ordfører Peter Talseth ga 5000,- til fylkesmesterskapet. 

Avdeling for helse- og oppvekst takker Fagmøbler Sandnessjøen for flotte møbler i forbindelse med forsøket på å skape Norges kuleste praksissal.