Mabini

Brobyggerdagen, 18.januar 2018, engasjerer elevene ved Sandnessjøen videregående skole for et veldedig formål, nemlig Prosjekt Mabini. Elevene gir en dag av sin utdanning for å bygge skoleinternat i en landsby på Filipinene. Vi søker med dette etter bedrifter, offentlige eller privatpersoner som ønsker å benytte seg av arbeidskraft denne dagen. Dette kan være alt fra snømåking, matlaging og husvask, til salg og kontorarbeid. Trenger du en hjelpende hånd den 18.januar? For 400 kroner per elev kan bedrifter, privatpersoner og det offentlige benytte seg av arbeidskraften til elevene ved Sandnessjøen videregående skole.

Ta kontakt med Ken Pettersen på tel: 917 13 351

fyrverkeri

Vi ser fram til lærerike, krevende og givende dager for oss alle!

Sissel rektor :)

Gjester og elev

Tradisjonen tro skal elever på helse og oppvekst vurderes faglig i kontakten med andre mennesker.

Glede vegg

MOT til å glede dagen har blitt markert over hele huset.

Buet kø

Vi er klare til å gjennomføre årets elevundersøkelse.

IMG_20181109_1053591

Vi gratulerer Tom Eirik Nilsen med fagbrev i IKT.

Rådgivning

Rådgiver Kjersti ønsker å være mer tilgjengelig for elevene.

Eva og Iver-Martin

Iver-Martin Storheil Bastesen er klar for yrkes-NM, der han skal deltakere i konkurranse i helsefagarbeid for lærlinger.

Leksehjelpere

Årets leksehjelpere er klare.

lang, gammel telefon

1. oktober legger vi om til nytt telefonsystem.