bedre låne

Søk innen 15. november hvis du vil ha støtte fra Lånekassen for høstsemesteret 2017.

Skrivebord

Nå har du sjansen til gode opplegg i norsk, også på åpen skolen mellom kl 15:00 og 18:00 på noen onsdager.

En kort presentasjon av hva noe av det vi gjør på Newton ENGIA rommet vårt.

digitale medier

Medietilsynet gjennomfører undersøkelse om bruk av digitale medier. Det er en nasjonal kartlegging av aldersgruppen 9 til 18 år.

Jente med bøker i forgrunnen

Fra 1. august 2017 er det vedtatt et nytt regelverk om skolemiljø.

Elever og lærere sammen med en statue av Pablo Picasso foran malerens fødested.

Studieprogrammene idrett og studiespesialisering vg2 reiste i uke 11 på fagekskursjon til Spania og Tyskland.

Odin Brennhaug med band opptrer på skolekonsert

Årets skolekonsert som ble avholdt torsdag før påske, avslørte at vi har fått ett nytt knippe talentfulle ungdommer i hus.

Tysk III.jpg

15 flotte elever fra 7 forskjellige videregående skoler i Nordland var i mars på studietur til Wien.

Downs dagen markering

I dag er det verdensdagen for Down syndrom. Mange markerer dagen ved å ha på seg ulike sokker, for å vise at det er fint å være annerledes! Hos oss har blandt annet SPU avdelingen vært med å markere dagen.

Førstehjelp på dukke.jpg

Elever fra Mosjøen videregående skole har vært på besøk hos ambulansefag

Besøksadresse:

Novikveien 47visMOT_logo_red_jpg.jpg