Skolen med KOMPIS

Mandag 17. september avholder vi foresattemøte for elever på vg1 og vg2 kl. 18:00-19:45

Trøkk i tankan

I forbindelse med skolestart vil skolen være åpen søndag 19.august mellom kl. 18.00 og 20.00 dersom du/dere har lyst å gjøre dere kjent med skolen før skolestart. Elevtjenesten, avdelingsledere og rektor vil være tilstede.

Jublende ungdom

Vi ønsker deg velkommen til Sandnessjøen videregående skole. Ta godt vare på skoleplassen din og bruk den muligheten du har fått til å skaffe deg en utdanning for framtida!

Flagg_a5

Stamneshallen onsdag 20. juni kl. 18.00

Tavle

Klagefrist er 10 dager, både på eksamenskarakterer og standpunktkarakterer.

Postkasse

Nordland fylkeskommune ønsker at skolene skal bruke digitale løsninger der det er hensiktsmessig.

forskerb

En sommerskole full av morsomme eksperimenter for alle som skal opp i 5., 6. og 7. klasse til høsten.

Konsertplakat 2018

Kveldskonserten som er åpen for alle interesserte starter klokken 18.00.

Vel møtt!

Konserten avholdes også 10.20 - 12.00 på dagtid for elever og ansatte

MOT-elever med MOT-flagg

For ledere i lokalsamfunnet, fritidsarenaen, foreldre, interesserte voksne og ansatte i kommunen som arbeider med barn og unge.

Fusa

En delegasjon fra Lets Sea, Marine Harvest og Sandnessjøen vgs har vært på Fusa vgs for å forberede YSK utdanning til høsten.