gjelder spesielt for Bodø-området

Vi ønsker foresatte til våre elever v/vg1 og vg2 velkommen til samarbeidsmøter i uke 38.

Vi ønsker deg velkommen til Sandnessjøen videregående skole. Ta godt vare på skoleplassen din og bruk den muligheten du har fått til å skaffe deg en utdanning for framtida!

Helse- og oppvekstfag vg1 og en kombinertklasse barne- og ungdomsarbeider/helsefagarbeider vg2 tilgjengelig for voksne.

Fiskeridirektoratet har innvilget en opplæringstillatelse på produksjon av 550 tonn laks til YSK Marine (kombinert yrkesfag- og studiekompetanse) innen naturbruk/akvakultur på Sandnessjøen. Det gir bedriftene og skoleeier inntekter som sikrer videre drift av det unike tilbudet på Helgeland.

mandag 11.mai. Det er vi veldig glade for!

Det er viktig at vi tar var på hverandre når dagene blir lange, selv om vi ikke kan møtes.

Korona-situasjonen innvirker også på prosessen med søking til læreplass.