Oppdatert informasjon om koronasituasjonen

Klikk for stort bildeRegjeringen skjerpet inn de nasjonale smitteverntiltakene i starten av november. Vi opplevde også økende smitte i Nordland. På bakgrunn av dette har Sandnessjøen videregående skole strammet inn på en del tiltak for å redusere smitterisiko.

De videregående skolene i Nordland går over til gult tiltaksnivå fra og med onsdag 20. januar

Regjeringen innfører flere nasjonale smitteverntiltak som innebærer at alle landets videregående skoler skal over på rødt nivå.

Det er ingenting vi heller vil enn å ønske deg velkommen inn døra og la deg få møte elevene og lærerne våre! Men når det ikke lar seg gjøre, har vi satt sammen presentasjoner som kanskje gjør deg litt kjent med oss.

Ordfører i Alstahaug kommune, Peter Talseth, overrakte i dagens kommunestyre en plakett til rektor Sissel Merethe Høberg som viser at Sandnessjøen videregående skole er blitt sertifisert som miljøfyrtårn.

gjelder spesielt for Bodø-området

Vi ønsker foresatte til våre elever v/vg1 og vg2 velkommen til samarbeidsmøter i uke 38.

Vi ønsker deg velkommen til Sandnessjøen videregående skole. Ta godt vare på skoleplassen din og bruk den muligheten du har fått til å skaffe deg en utdanning for framtida!

Helse- og oppvekstfag vg1 og en kombinertklasse barne- og ungdomsarbeider/helsefagarbeider vg2 tilgjengelig for voksne.

Fiskeridirektoratet har innvilget en opplæringstillatelse på produksjon av 550 tonn laks til YSK Marine (kombinert yrkesfag- og studiekompetanse) innen naturbruk/akvakultur på Sandnessjøen. Det gir bedriftene og skoleeier inntekter som sikrer videre drift av det unike tilbudet på Helgeland.