Jublende ungdom

Det blir avholdt møte for foresatte til alle vg-1 klassene og for foreldre til elever på vg-2 under 18 år, onsdag 20. september.

Jente med bøker i forgrunnen

Fra 1. august 2017 er det vedtatt et nytt regelverk om skolemiljø.

Avduking3

For å gi bedre plass til skolefrokosten vil vi i år starte skoledagen klokken 08:40. De to første timene vil kjøres sammenhengende så resten av skoledagen vil ikke påvirkes i forhold til timestart og slutt.

Elever og lærere sammen med en statue av Pablo Picasso foran malerens fødested.

Studieprogrammene idrett og studiespesialisering vg2 reiste i uke 11 på fagekskursjon til Spania og Tyskland.

Odin Brennhaug med band opptrer på skolekonsert

Årets skolekonsert som ble avholdt torsdag før påske, avslørte at vi har fått ett nytt knippe talentfulle ungdommer i hus.

Tysk III.jpg

15 flotte elever fra 7 forskjellige videregående skoler i Nordland var i mars på studietur til Wien.

Downs dagen markering

I dag er det verdensdagen for Down syndrom. Mange markerer dagen ved å ha på seg ulike sokker, for å vise at det er fint å være annerledes! Hos oss har blandt annet SPU avdelingen vært med å markere dagen.

Førstehjelp på dukke.jpg

Elever fra Mosjøen videregående skole har vært på besøk hos ambulansefag

Bilde sommerskole.jpg

Da er det tid for påmelding for barn og unge som har lyst til å bruke noen dager av sommerferien til å forske.

Vinnerklasse ENGIA 2016.jpg

Vinnere av ENGIA «Energi for framtiden» skoleåret 2015-2016 har fått diplom og pengepremie. Overrekkelsen skjedde under et informasjonsmøte rådgivere fra Sandnessjøen videregående skole holdt om utdanningsvalg på Søvik barne- og ungdomsskole tirsdag 24. januar.

Besøksadresse:

Novikveien 47visMOT_logo_red_jpg.jpg