Jublende ungdom

Vi ønsker deg velkommen til Sandnessjøen videregående skole. Ta godt vare på skoleplassen din og bruk den muligheten du har fått til å skaffe deg en utdanning for framtida!

Elever og lærere sammen med en statue av Pablo Picasso foran malerens fødested.

Studieprogrammene idrett og studiespesialisering vg2 reiste i uke 11 på fagekskursjon til Spania og Tyskland.

Odin Brennhaug med band opptrer på skolekonsert

Årets skolekonsert som ble avholdt torsdag før påske, avslørte at vi har fått ett nytt knippe talentfulle ungdommer i hus.

Tysk III.jpg

15 flotte elever fra 7 forskjellige videregående skoler i Nordland var i mars på studietur til Wien.

Downs dagen markering

I dag er det verdensdagen for Down syndrom. Mange markerer dagen ved å ha på seg ulike sokker, for å vise at det er fint å være annerledes! Hos oss har blandt annet SPU avdelingen vært med å markere dagen.

Førstehjelp på dukke.jpg

Elever fra Mosjøen videregående skole har vært på besøk hos ambulansefag

Bilde sommerskole.jpg

Da er det tid for påmelding for barn og unge som har lyst til å bruke noen dager av sommerferien til å forske.

Vinnerklasse ENGIA 2016.jpg

Vinnere av ENGIA «Energi for framtiden» skoleåret 2015-2016 har fått diplom og pengepremie. Overrekkelsen skjedde under et informasjonsmøte rådgivere fra Sandnessjøen videregående skole holdt om utdanningsvalg på Søvik barne- og ungdomsskole tirsdag 24. januar.

Førstehjelp

Tradisjonen tro har vi i dag fylt kantina med yrkes- og utdanningsmuligheter.

Mandag 30. januar holder skolen orienteringsmøter i forbindelse med elevenes valg av vei viderer i utdanningsløpet.

Besøksadresse:

Novikveien 47visMOT_logo_red_jpg.jpg